Domicil & kontor

Vi opfører kontor- og domicil byggerier i hele Danmark. I samarbejde med anerkendte arkitekter skaber vi den perfekte ramme for jeres virksomhed. Herunder kan du se et udvalg af de kontor- og domicil byggerier, vi har opført.

Ditur

Størrelse: 5.100 m²
Arkitekt
: GPP Arkitekter A/S
Ingeniør: Niras A/S
Byggeår: 2021-2022 (igangværende)
 

For Ditur.dk opfører vi domicil med showroom/butik, kundeservice og kantine i stueetagen og kontor- og mødelokaler på første sal. Desuden opfører vi lager, der udgør 2.000-2.500 m² af det samlede byggeri. Byggeriet opføres med facader i sorte betonelementer og sort aluminium. Arkitekturen skaber reference til virksomhedens produkter, da det er udført som et “svævende smykkeskrin”.

Ditur – fra drengeværelse til nyt domicil

Ditur har indgået aftale med IBG Erhvervsbyg om at opføre nyt domicil i Hasselager.

Brødrene Mikkel og Kasper Dissing fra Ditur.dk startede virksomheden på drengeværelset i 2014, og deltog i 2019 i Løvens hule på DR1. Siden er det gået stærkt for virksomheden, der har specialiseret sig i at sælge ure, der ”ligner en million uden at koste en”, og nu bevæger sig ind på det norske marked.

Som vækstvirksomhed, der er gået fra 3 til mere end 40 medarbejdere på godt et år, har de behov for mere plads – og at opgradere til lokaler, der matcher de flotte ure, som virksomheden forhandler. Dertil er det ambitionen at skabe fremtidens arbejdsplads, hvor der er plads til at indfri den enkelte medarbejders behov.

Medarbejderne inddrages

”Undervejs i processen inddrages medarbejderne i den endelige udformning af lokalerne, ved flere workshops, fordi det er dem, der skal bruge bygningerne – og dem der ved, hvad der er behov for” fortæller Brian Slot fra IBG Erhvervsbyg.

Domicilet kommer til at bestå af kontor, showroom, lager og medarbejderfaciliteter som samlet kommer til at udgøre ca. 5.000 m². Projektet er tegnet af GPP Arkitekter og kontoret er udformet som et ”svævende smykkeskrin” i sorte betonelementer og sort aluminium.

Forstas A/S

Størrelse: 3.000 m²
Arkitekt:
 HELLUM Architects
Opføres: 2021-2022
 
For Forstas A/S opfører vi i Fredericia nyt domicil med ca. 2.000 m² lager og ca. 1.000 m² administration fordelt på to etager. Byggeriet opføres i betonelementer. 

Vestjysk, Ringkøbing

Størrelse:  430m²
År:  2021-22 (igangværende)

For Vestjysk opfører vi tilbygning til deres domicil. Da Vestjysk Landboforenings eksisterende lokaler blandt andet består af en smuk bygning i røde teglsten, er det vigtigt at den nye kontorbygning kommer til at passe ind. Derfor opføres byggeriet i samme røde teglsten og med tegltag, som en kopi af (og bygges sammen med) en eksisterende bygning, så hele bygningsmassen kommer til at matche hinanden.

Læderiet

Størrelse: 3.000 m²
Arkitekt
: GPP Arkitekter A/S
Ingeniør: Niras A/S
Byggeår: 2021

For Læderiet har vi opført nyt domicil med butik, lager, administration og kursusfaciliteter i Hasselager ved Aarhus.
Byggeriet er opført i betonelementer med elementer af træ på facaden.

”Det tætte samarbejde med IBG-teamet har været en meget positiv oplevelse og har givet tryghed gennem hele processen, fordi jeg vidste, at tingene var i orden. Jeg ville vælge IBG, hvis jeg skulle bygge igen, så dem kan jeg klart anbefale”

Morten Villekold Andersen
CEO, Læderiet

Vil du høre mere om Mortens byggeri og samarbejde med IBG,

er du velkommen til at kontakte ham på tlf: 8617 2008.

Access Technology

Størrelse: 625 m²
Arkitekt
: Gjørtz / Andersen Arkitekter A/S
Byggeår: 2021-2022

For Access Technology har vi opført nyt domicil med administration, lager og værksted samt kantine og velfærdsfaciliteter til virksomhedens medarbejdere. Det er opført i betonelementer.

”Samarbejdet med IBG har været yderst tilfredsstillende. Fra indledende samtale og gennem hele byggeprocessen, har de været løsningsorienterede, kvalitetsbevidste og behagelige at arbejde sammen med. Og det færdige resultat er vi virkelig glade for”.

Thomas Ginnerup Kristensen, Partner, Access Technology

Anatomic Sitt

Ingeniør: Wullum Pasgaard
Arkitekt: Gjørtz Andersen Arkitekter
Størrelse:  1.000 m²
Byggeår: 2021-2022

Det nye domicil er ca. 1.000 m² og opført i betonelementer, og indeholder produktion/lager og administration.

Vi har fra starten haft en god dialog med IBG, vi er blevet hørt i vores ønsker, der har været en stor gennemsigtighed i forhold til økonomien og den økonomiske ramme er blevet holdt, og byggeriet er blevet lige som vi gerne ville have det.

Emil Winther
Daglig leder, Anatomic Sitt

Airlaid A/S, Hammel

ArkitektGjørtz Arkitekter A/S
Ingeniør: NS Rådgivende Ingeniører A/S
Størrelse:  400 m²
Byggeår: 2019/2020

Ny administrationsbygning og velfærdsfaciliteter, samt renovering af eksisterende produktionsbygninger. Opført i teglsten og egetræ. Der arbejdedes med genbrugstegl og andre grønne tiltag og miljørigtige materialer i byggeriet.

Bygningen skal opfylde virksomhedens fremtidige behov til øget produktion og fleksibilitet. Den er i to etager og på ca. 400 m².

”Vi oplevede fra start at være på bølgelængde med IBG Erhvervsbyg, og vi har gennem hele forløbet haft en god og konstruktiv dialog. De var gode til at stille spørgsmål ved vores valg og bringe deres erfaring i spil, for at finde frem til de bedste løsninger. Resultatet er et flot domicil, som vi føler os godt tilpas i, og som passer til vores behov”.

Majbritt Hjortshøj, partner, Airlaid

Cook Medical

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: IGS Rådgivende Ingeniører
Størrelse: 1.500 m²
Byggeår: 2017

William Cook Medical ApS – Kontordomicil i Bjæverskov.

Arbejdet omfatter etablering af ny kontorbygning, samlet areal ca. 1.500 m² i to etager.

Promal A/S, Holstebro

Arkitekt: Wullum Pasgaard A/S
Ingeniør: Wullum Pasgaard A/S
Størrelse: 600 m²
Byggeår: 2016

Etablering af ny kontorbygning samlet areal 600 m² i to etager.

”Vi har valgt IBG som hovedentreprenør til opførelse af ny administrationsbygning. Byggeriet blev udført indenfor den aftalte tids- og prisramme. Vi havde et glimrende samarbejde med IBGs medarbejdere under hele processen, og resultatet lever til fulde op til vores forventninger. Vi nyder vores nye administrationsbygning hver eneste dag!”.

Preben Laugesen, Promal A/S Holstebro

Centervej, Køge

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: Strunge Jensen A/S
Størrelse: 5.200 m²
Byggeår: 2017

Opførelse af lager og administration

Dansk Roadshow

Arkitekt: IBG Erhvervsbyg
Størrelse: 
2.700 m²
Byggeår:
2022-2023 (igangværende)

For Dansk Roadshow opfører vi domicil med administration, værksted og lager i Stilling.

Just Gruppen, Køge

Arkitekt: Arkitekterne Køge A/S
Ingeniør: IGS Rådgivende Ingeniører
Størrelse: 1.400 m²
Byggeår: 2015

Truckvej etape 1+3 Lager og administration

Byggeriet omfatter 1000 m² lagerbygning i sandwich elementer samt 400 m2 administrationsbygning i to etager samt 3.000 m² befæstede arealer.

CC Cars og A-leasing

Arkitekt: IBG Erhvervsbyg
Størrelse:  230 m²
Byggeår: 2022-2023 (igangværende)

Til A-Leasing A/S og CC Cars i Ans opfører vi ny administrationsbygning med kontorer, reception og mødelokale.

IBG hovedkvarter og lager

Arkitekt: IBG A/S
Ingeniør: Bent Moseby A/S
Størrelse: 2.150 m²
Byggeår : 2017

Byggeriet omfatter 750 m² lagerbygning i letkonstruktion. 1000 m² værksted i sandwichelementer samt 400 m² administrationsbygning i to etager. 3000 m² befæstede arealer.

Vi opererer over
hele landet

usce luctus posuere sem, ut convallis
lorem laoreet vel. Aenean sollicitudin lectus
vitae fringilla auctor. In pharetra
sollicitudin laoreet. Nullam auctorporta.

> > >