Erhvervsbyggeri i totalentreprise

Derfor er en totalentreprise den bedste entrepriseform til dit erhvervsbyggeri:

Har du meget andet end byggeri på programmet, f.eks. at drive den virksomhed byggeriet skal huse, kan der være både tid og penge at spare, ved at bygge i totalentreprise.

  • I en totalentreprise leverer vi som totalentreprenør et færdigt produkt til dig som bygherre.
  • Som bygherre har du kun én kontraktpart, nemlig totalentreprenøren.
  • Vi entrerer med arkitekt og ingeniør til projektet, og forestår alle ingeniør- og arkitektarbejder, inkl. myndighedsbehandling, ift. Projektering. I samarbejde med arkitekt og ingeniør udarbejder vi et projekt, der passer til jeres ønsker og behov. Vi tager hånd om og sikrer os, at alle kontruktionsmæssige-, brandmæssige- og energimæssige krav indarbejdes i projektet.
  • Som totalentreprenør varetager vi alle koordinerings- og styringsopgaver i alle faser af byggeprojektet. Herunder indgåelse af kontrakter med alle underentreprenører.
  • Alle byggeprojektets faser samles under totalentreprenøren, derfor får du som bygherre tilbudt én fast pris, som vi er kontraktuelt forpligtet til at overholde. Dermed er der større budgetsikkerhed i forhold til andre entrepriseformer.
  • Som bygherre slipper du for en stor del af opgaven i forhold til koordinering, administration og styring af byggeprojektet og dets realisering, da kravene til dig er langt mindre, i forhold til projekter gennemført i f.eks. fagentreprise.
  • Som totalentreprenør står vi for byggeledelsen og sikrer minimering af (og bærer ansvaret for) huller mellem projektering og udførelse, så projektet bliver gennemført på kortest mulig tid.
  • Vi følger det færdige byggeri i hele garantiperioden – 5 år efter aflevering, og har ansvaret for hele byggeriet og alle underentreprenørers arbejde.

Det er vigtigt for os, at du som kunde er tryg i samarbejdet, og vi lægger stor vægt på ordentlighed i forhold til alle involverede parter gennem hele processen.

Partnering
Er du/I interesseret, arbejder vi også gerne efter en partneringaftaler, hvor vores kalkulation af projektet er åben og I betaler ud fra de endelige priser plus en fast %-sats. Finder vi besparelser, kommer det jer til gode, og du kan hele tiden følge med.

Vil du høre mere om vores måde at arbejde på? Så kontakt os

Se vores referencer

Vi opererer over
hele landet

usce luctus posuere sem, ut convallis
lorem laoreet vel. Aenean sollicitudin lectus
vitae fringilla auctor. In pharetra
sollicitudin laoreet. Nullam auctorporta.

> > >