Transformatorstationer til grøn strøm

 
IBG Erhvervsbyg har bygget to identiske transformatorstationer i Søndervig og Klinkby. Transformatorstationerne skal samle energien fra to vindmølleparker i området og bidrager dermed til Den grønne omstilling af Danmark. De to vindmølleparker kommer til at levere strøm til ca. 380.000 danske husstande og øger dermed den danske elproduktion fra vindmøller med ca. 10%.
 
Passer til omgivelser og anvendelse


Transformatorstationerne er opført i betonelementer med teglfacade. Der er brugt specielle farver i både mørtel, døre, vinduer og sålbænke for at få transformatorstationerne til at passe bedst muligt ind i den omkringliggende natur.

Bygningerne er designet efter de store generatorer, som tager imod strøm fra vindmøllerne og deler det videre i systemet. Gulve, vægge og alle metalliske komponenter i bygningerne er blevet jordet af hensyn til bygningernes anvendelse. Både design og udførelse er sket i tæt samarbejde med vores bygherre Aarsleff samt underentreprenørerne: KB Tagpap Service, Pinholt EL, Spæncom, HM Service, Røns Køleteknik, Vestjysk smedie og Vesla gulve.

Vi opererer over
hele landet

usce luctus posuere sem, ut convallis
lorem laoreet vel. Aenean sollicitudin lectus
vitae fringilla auctor. In pharetra
sollicitudin laoreet. Nullam auctorporta.

> > >